Om oss

Tandvårdskliniken ALFA TANDVÅRD

Tandvårdskliniken
ALFA TANDVÅRD

Vi som driver Alfa Tandvårdskliniken heter Lena Kager och Hans Nordgren. Efter många års erfarenhet av tandvård både från Sverige och flera  länder i Europa, övertog vi praktiken efter tandläkare Thommie Berqkvist år 2004. Sedan dess har praktiken utvecklats en hel del!

Vi är idag tre tandläkare, fem tandsköterskor samt två tandhygienister. Vi har med tiden satt vår egen prägel på praktiken genom en ständig förbättring av såväl lokaler som utrustning och inte minst utbildning. Detta har gjort att vi utan att rodna kan konstatera att vi är den praktik i trakten som har den bredaste kompetensen inom tandvård! Detta gäller såväl vår erfarenhet  som vårt kliniska arbete där vi strävar efter att nå en så jämn och  hög kvalitet  som möjligt ( kvalitetssäkring).

Tandläkare Lena
Tandläkare Hans
Aryan tandläkare
Dennis tandläkare
Pia tandhygienist
Tandsköterska Carola
Tandsköterska Emma
Tandsköterska Alexandra

Är detta du?

Vi letar alltid efter nya medarbetare! Skicka iväg ett mail med bifogat CV till abcare@telia.com så hör vi av oss snart!

Tandvård att lita på

Tandvård att lita på

När man har med människor att göra, i ett så känsligt område som munnen, gäller det att respektera varje patients önskemål och förutsättningar samt att också acceptera de gånger en behandling inte leder till det resultat som patient (eller tandläkaren) hade förväntat sig.

Våra mest positiva patienter, som har rekommenderat andra patienter att komma till oss, är oftast de som har upplevt att vi tagit deras synpunkter på allvar, lyssnat på deras önskemål och därefter löst uppkomna problem på ett tillfredsställande sätt.

Detta tillmötesgående har lett till ett ständigt ökande antal nöjda patienter som återkommer år efter år.

Vårt mål är inte att vi ska bli så mycket större, utan att vi ska kunna behålla den “familjära” känslan i praktiken. 

Alla patienter ska känna att de inte enbart blir vänligt bemötta, utan att de blir bemötta av tandläkare med lång erfarenhet, som fortfarande har en glädje i sitt arbete och håller sig à jour med den senaste utvecklingen!

Behöver du boka en tid?

Du kan boka en tid online eller ringa oss om du är osäker på vilken typ av behandling du behöver.

Kontakta oss här

Ring 0451-100 50
Boka en tid
Skriv till oss